Home > Compaq Presario > Compaq Presario F572us Wireless Not Working

Compaq Presario F572us Wireless Not Working

One way to do that is to uninstall it. Either way, the extra heat "heals" the Wifi function for a time.Click to expand... PC Freezes and somethimes restarts... [SOLVED] Autohotkey Help Which AppData files are... Router manufacturers regularly make free improvements to their routers. check over here

No more wireless problems and the enable/disable button works fine - although I don't really use it much. I refuse to believe this fixed your issue and even if it did so temporarily, I refuse to believe it will continue to work. Pennsylvania, US Posts: 51,044 OS: Windows 7, XP-Pro, Vista, Linux My System If it's not recognized at all in Device Manager, it's probably either loose in it's socket or defective. The battery charge indicator light does not turn on when the battery is installed and the AC adapter is connected.

its fixed Mar 2, 2010 #25 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Page 1 of 2 1 2 Next > Topic Status: Not Check your warranty Manual warranty check * Required fields One or more of the values entered is not permitted. Execute the downloaded file and follow the on-screen instructions. We know there is a defect between the WiFi board and the motherboard.

HP Customer Support Support Home Products Software and Drivers Forums Contact Support Search Select your Model Let HP find my products Identify now HP can identify most HP products and recommend give them a call, I've referenced their help site in the sources. This software is used to enable/disable the wireless through the switch on the exterior of your computer. I understand how unorthodox this type of fix may seem.

Wireless cards do go bad. An uninstall and reinstall of the HP wireless assistant has not fixed the issue. Can you explain how? http://www.sevenforums.com/network-sharing/171970-my-laptop-cannot-detect-wireless-networks-nor-interface.html After reading more into this i have found that this is a problem that many people are having with that laptop.

This page requires Javascript. ElementC · 8 years ago 0 Thumbs up 0 Thumbs down Comment Add a comment Submit · just now Report Abuse This Site Might Help You. Is it ok for me to hibernate my laptop and turn off the power supply ? I'll see if I have a good restore point and report back. #4 (permalink) 01-22-2008, 08:54 PM ukrduane Junior Member Join Date: Jan 2008 Posts: 4 HP Wireless

Source(s): None. Wireless on Compaq Presario R3000 laptop? Jul 5, 2009 #5 Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,233 +234 I used to repair both desktop and laptop motherboards to the component level. i lifted the palm rest slightly to allow more air flow and was going to close prime 95 because i wanted to stay 80c and under.

Got problems with your network? check my blog Data gathered: Operating system Browser version Computer vendor Product name/number Serial number Connection port Driver/device description Computer and/or printer configuration Hardware and software diagnostics HP/Non-HP ink and/or HP/Non-HP Toner Number of Facebook Google+ Twitter YouTube Subscribe to TechSpot RSS Get our weekly newsletter Search TechSpot Trending Hardware The Web Culture Mobile Gaming Apple Microsoft Google Reviews Graphics Laptops Smartphones CPUs Storage Cases Z7_3054ICK0KGTE30AQO5O3KA30R3 hp-product-builder-portlet Actions ${title} Loading...

its idle at 51C and anything over 40-50% load makes it shoot up to 70C. Compaq presario laptop wireless net? For more tricks Wifi pune, Wi-fi Pune, Pune Unwire - 10 tips for improving your wireless network Thanks #9 (permalink) 04-22-2008, 06:56 AM twriston Junior Member Join Date: this content Compatiable with Windows XP, Vista, 7 & 8.

I have found a solution. Are there any devices under Network adapters that have a red x displayed? If you believe this post will do more harm than good and in effect tarnish TechSpot, then please have it removed.

Sound familiar - try to HP updates and I bet they won't work. #16 (permalink) 09-06-2009, 06:18 PM pzwong Junior Member Join Date: Sep 2009 Posts: 1 Don't

The broadcom card doesn't show up in device manager even though the card itself is fine. I sent mine in to HP a few weeks ago and it seems to work ok now. If the setup program (Setup.exe) needs to be run manually, look for it in the download directory. When I rt-click on the antenna in the taskbar and click turn on all devices, a balloon pops up and says everything is DISABLED.

Are your Ink Cartridges low? But I'm unfamiliar with how to utilize the built in Windows wireless methods. Designed by HP-Drivers-Download.com. http://haiteq.com/compaq-presario/compaq-presario-v4000-wireless-not-working.php Open the Windows PAINT application and Paste the screen shot.

thanks a billion! Discussion Boards Open Menu Discussion Boards Open Menu Welcome to the Forum! Please know that I do care about the effect that my posts have on the community here at TechSpot. Update me when that is complete.

The time now is 10:57 PM. -- Mobile_Default -- TSF - v2.0 -- TSF - v1.0 Contact Us - Tech Support Forum - Site Map - Community Rules - Terms of For the most part, once they're working again, they stay working. (5 out of 7) There are a lot of fixes for different things that work for some and then don't Jul 6, 2009 #15 Rick TechSpot Staff Posts: 4,573 +65 javeous said: ↑ I will provide a link provided my post doesn't get removed.Click to expand... For those of you reading, keep in mind there's an extended warranty program that you may be able to take advantage of -- And also consider updating your BIOS.

You can only upload a photo (png, jpg, jpeg) or a video (3gp, 3gpp, mp4, mov, avi, mpg, mpeg, rm). Oct 8, 2009 #21 big17bm TS Rookie i would personally suck this man off if i could right now and i am a straight man he just saved me 700 bucks, When I try to right click says network cable is not plugged in. I would suggest that these Orange fixes be examined for dust contamination in the cooling system of the laptop Jan 6, 2010 #24 kitkat4076 TS Rookie fixed wirless internet ok

If its under warranty you can get a replacement. did you ever find out how to fis it? #23 (permalink) 01-26-2010, 04:53 PM gofigure Junior Member Join Date: Jun 2009 Posts: 4 I uninstalled HP Wireless Assistant, I would suggest that you call hp support at(NNN) NNN-NNNNand open a case. Find support and troubleshooting info including software, drivers, and manuals for your Troubleshooting Software and Drivers 3 How to Product Information User Guides Video Tutorials More Support Options Solution

Re-installed the current driver and nothing would work. I simply doubt the effectiveness of the results. [This sounds like a rather ridiculous fix, but you're going to love this... I hope this helps someone else. Other than this if you do a fresh install and it still doesn't come up i would have to lean towards a bad network card.

>