Home > No Sound > Chrome Sound Not Working Ubuntu

Chrome Sound Not Working Ubuntu

Contents

This was actually performed AFTER one month of nightmare issues with the older machine (see below), so it was done with some trepidation. ) I was amazed that there were no Please help me! Subject: Re: New comment posted on How To Fix: No Sound In Ubuntu 13.04 and Ubuntu 13.10 [Updated] Reply romeylo says September 16, 2013 at 7:28 am Hi, i`ve sound problems You may wish to focus on the questions found here: askubuntu.com/questions –Elder Geek Jul 3 at 21:50 add a comment| up vote 2 down vote I had the same problem. his comment is here

Why is the 'You talking to me' speech from the movie 'Taxi Driver' so famous? The time now is 06:16 AM. Very small transformer powering a microwave oven My boss asks me to stop writing small functions and do everything in the same loop Music notation software for ubuntu Blueprint a sestina Tried 13.10 just to see, and worked on that as well, but 13.04 seems to be having an issue. website here

Chrome No Sound Linux

Next time I started chrome sound works. sudo apt-get install pepperflashplugin-nonfree sudo update-pepperflashplugin-nonfree --install share|improve this answer edited Oct 26 '14 at 10:25 muru 71.3k13130181 answered Oct 26 '14 at 10:24 Aris 1 add a comment| up vote But I finally tried looking at the hardware settings, because I have a GPU installed with an onboard sound device.

Physics of Ice books Would certain defective clones have the inhibitor chip? When i start my computer. I just dont know why it is adobe flashplayer (check screenshot of the OP)...when for chrome it should be pepper, right? Ubuntu No Sound Reply Abhishek Prakash says December 4, 2013 at 11:27 pm You are welcome Chris Reply Dale J.

Is there any way for a planet orbiting a red dwarf in the habitable zone to not be tidally locked? Chromium Pulseaudio Reply TonyR says August 11, 2016 at 1:18 pm Yes I tried everything to no avail until I deleted the .config/pulse directory. When I checked the system reverted back to Trusty Tahr 14.04 and audio was gone. http://askubuntu.com/questions/677056/ubuntu-15-04-google-chrome-45-0-2454-93-no-sound Reply Abhishek Prakash says March 29, 2015 at 4:37 pm Welcome Reply Pete Gannon says March 25, 2015 at 7:48 pm Kind of a newbie with Linux but have been around

Thanks Reply Abhishek Prakash says September 15, 2013 at 10:21 am welcome. Chrome Plugins Loading ALSA sound driver modules: (none to reload). My Husband and I are avid readers. The above is meant to be informational.

Chromium Pulseaudio

so i manual load alsa module with config file , and it work . Greetings Roland Reply Jagadeesh says September 14, 2013 at 10:05 am Great super work around. Chrome No Sound Linux John Goold St. Google Chrome No Sound Linux Increase and decrease volume with up and down arrow keys.

umlaute not rendered correctly with lualatex Pick Randomly Between -1 or 1 Is an Empowered Magic Missile more missiles or more damage per missile? http://haiteq.com/no-sound/chrome-flash-sound-not-working.php After that, type sudo apt-get install cinnamon Restart your computer with sudo reboot After that, you can login again. After installation, any sound file played (mp3) was accompanied by static, pauses, glitches, etc, to the extent of being unlistenable. I`ve remove alle pulseaudio and reinstall all alsa. Pavucontrol

Scrolling through the options with the left/right arrow keys I found automute was enabled, so simply disabled it and presto! more hot questions question feed about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation Science Join Date Jun 2007 Location Ireland Beans 308 DistroUbuntu Re: No Sound in Google Chrome Originally Posted by yarri Here I found solution that works. weblink It will show up there, and it will show what output device is being used for Google Chrome.

Tried upgrading again to 14.10 through Software and Updates but still no sound. Whenever pulseaudio gives up, the following seems to get it back: pulseaudio -kill sudo alsa force-reload pulseaudio -start The indicator in the task bar doesn't come back alive, though pavucontrol works share|improve this answer answered Sep 7 at 17:16 Colonel Trogdor 17511 add a comment| up vote 1 down vote Chrome comes with an integrated flash player and it does not always

Reply Abhishek Prakash says March 13, 2015 at 10:55 am It's browser dependent.

Dummy Output had come only once in mint (first boot after installation). After the reinstall I has all control back. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Just restarting sometimes fixes the issue.

Tried every solution under the sun -no luck yet. Chrome version is 34.0.1847.132. Reply Robert says February 8, 2014 at 8:57 am How can i put sudo alsa force-reload to startup Reply Maria Lawrence says January 23, 2014 at 1:14 pm My problem is check over here Wizardry?

Reply Abhishek Prakash says December 4, 2013 at 11:27 pm Good to know :) Reply Anon says November 25, 2013 at 5:42 am I love your "First Alternate method". there is some issue about speech-dispatcher and ‘locale c' i thought, but i dont know if that is the problem. The install had found three audio devices. Reply Tluangte KhiangtĂ© says October 29, 2015 at 9:22 pm the command: sudo apt-get remove -purge alsa-base pulseaudio Uninstalled many of my system softwares!

I think I have Kernal version 3.8.0-30 if it matters. Reply Parks says March 10, 2014 at 4:00 pm I had a sound problem after installing the intel grapics installer, this resolved the problem. If you hear anything, it's a Flash problem. Then I started SMplayer, no sound also, Options>Pregerences>Audio switched from pulseaudio to alsa.

I followed the steps above and still no sound. This means that there's no way to confirm that you've selected the text which many of your visitors obviously would want to copy and paste into the terminal? The sound goes dead when I wake up my computer from sleep/screen lock. But the issue with the low volume on the sound is always present, and a huge inconvenience, considering that putting it even just above half way, means I get absolutely no

Reply Chris J Starks says October 25, 2015 at 4:04 am MY FIX: Running Linux Mint KDE 17.2 here. Reply John Goold says September 16, 2015 at 6:39 pm I ran into a problem with an update to Linux Mint 17.2. Can't really help here as I have little to none experience with virtual installation :( Tej says October 14, 2013 at 5:05 pm I had to upgrade my drivers and it Does this has anything to do with sound as well?

Any idea? There is a link here if interested in testing... Sound driver would frequently not be recognized on startup so I had to type "sudo alsa force-reload" everytime it happened. Reply Abhishek Prakash says July 24, 2014 at 9:17 am welcome Maria Reply farfaraway says June 7, 2014 at 6:24 am I'm running a fresh install of Ubuntu 14.04.

Reply danielguiler says March 27, 2015 at 8:43 am It worked! Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the

>