Home > Not Working > Cateye Cycle Computer Not Working

Cateye Cycle Computer Not Working

Contents

I buy Duracell CR2032's in packs of 10 from ebay for less than you can get 1 in many stores ! Staff Member Location: South Manchester Smokey is right about avoiding the high street. Hot Deals/ ALL Forums General Components Bikes Wheels Beginners Cyclocross Women's Cycling Coaching Lounge cannondale Pinarello Specialized Trek Motobecane Campagnolo Cervelo Giant Felt Norcal Texas Southwest See all Forums » General I then realised I'd had the front wheel out...and put it back in the other way round. http://haiteq.com/not-working/cateye-odometer-not-working.php

The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. The Strada uses CR2032 batteries. Sensor on the right + Magnet on the left = not working TheDoctor, 17 Sep 2011 Top #4 smokeysmoo Guru Location: Bolton, Lancashire +1 for batteries if nothing else has The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. http://www.sheldonbrown.com/cyclecomputer-troubleshoot.html

Cateye Strada Wireless Not Working

Generated Sun, 13 Nov 2016 03:58:41 GMT by s_wx1199 (squid/3.5.20) ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.10/ Connection fossyant, 17 Sep 2011 Top #6 pepecat Well-Known Member Location: Dodging the Buzes in Brum Thanks peeps! Staff Member Location: South Manchester New batteries first, and re-sync the computer and sensor - that's happened to me once. Your cache administrator is webmaster.

Please try the request again. Mine got knocked a while back and refused to record anything until I'd put it back in the right place. pepecat Well-Known Member Location: Dodging the Buzes in Brum Hi I've had my cateye strada wireless for a while (it was a christmas present last year) and it's been fine. Bicycle Speedometer Not Working Could it be the battery in the magnet / reader thing that's attached to the fork?

Confused the hell out of me. Cateye Strada Wireless Not Registering Speed Cateye Strada Wireless not working. Ebay's a great place for them, see HERE smokeysmoo, 17 Sep 2011 Top #5 fossyant Ride It Like You Stole It! click I did about 30 miles the other day, and it eventually had me as doing 0.01 miles.....

Or if you don't fancy replacing the battery (they last over a year normally) then do a re-sync. Cateye Strada Wireless Resync Forum New Posts FAQ Calendar Community Member List Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders Who's Online Gallery Classifieds Latest Posts Forum Guidelines

spokes (i did wonder if it had fallen off), the readery thing is still there, you can scroll through the various modes fine, the clock

Cateye Strada Wireless Not Registering Speed

Any suggestions? http://forums.roadbikereview.com/beginners-corner/cateye-strada-cadence-bicycle-computer-cc-rd200-stopped-working-296985.html Seems like a very short battery life to me if it is that. Cateye Strada Wireless Not Working pepecat, 18 Sep 2011 Top #7

By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. http://haiteq.com/not-working/cateye-speedometer-not-working.php Your cache administrator is webmaster. Please try the request again. Learn More. Cateye Urban Wireless Not Working

Now, all of a sudden, it's stopped working. Generated Sun, 13 Nov 2016 03:58:41 GMT by s_wx1199 (squid/3.5.20) Discussion in 'Bicycle Maintenance, Mechanics and Repairs' started by pepecat, 17 Sep 2011. http://haiteq.com/not-working/cateye-v3-odometer-not-working.php Log in or Sign up Cycling Junkies Cycling Wiki CycleChat Cycling Forum Forums > Bikes and Cycling Forums > Bicycle Maintenance, Mechanics and Repairs > This site uses

pepecat, 17 Sep 2011 Top #1 fossyant Ride It Like You Stole It! Cateye Velo Wireless Not Working fossyant, 17 Sep 2011 Top #2 coffeejo Ælfrēd Location: West Somerset Is the sensor correctly lined up with the magnet? I've only had it on the bike since May and I only go out about once a week, so the rest of the time its in 'sleep' mode, so its not

I'll try the battery first and see what happens.

>